Noodverlichtingen

Door het installeren van noodverlichting kan worden voorkomen dat men in het geval van stroomuitval de weg naar buiten niet meer kan vinden in een pand. Ook in het geval van brand, zeker met de bijkomende rookontwikkeling, is het van groot belang dat aanwezigen tijdig de nooduitgangen kunnen vinden. Bovendien kan het correct aanbrengen van noodverlichting zorgen voor vermindering van paniek. De armaturen zijn transparant of kunnen worden voorzien van een pijl zodat ze gebruikt kunnen worden als bewegwijzering naar de nooduitgangen.

In algemeen toegankelijke gebouwen dient noodverlichting aanwezig te zijn en correct te functioneren. Bovendien zijn werkgevers verantwoordelijk voor de veiligheid van hun personeel. Nalatigheid kan grote sociale, juridische en financiële consequenties hebben. Kortom: veiligheid is geen post om op te bezuinigen. Bij stroomuitval, brand of andere calamiteiten moet er genoeg licht zijn. Om paniek te voorkomen en een gebouw veilig te kunnen verlaten.

Tijdens het jaarlijkse onderhoud van uw brandblussers kunnen wij ook uw vluchtwegverlichting controleren.

Wij zijn een NCP erkend onderhoudsbedrijf. Een specialist in brandbeveiliging! Opgericht in 1986. Sindsdien voeren we jaarlijks enkele duizenden controles uit bij u in uw bedrijf of in onze werkplaats.
Administratie: 06-19874683
Adres: Voltaweg 35, 6101 XK Echt
© 2024 Protecta Brandpreventie