Ervaring

Wist u al dat wij al een kwart eeuw bijdragen aan een veiligere werk- en woonomgeving? Daarom vierden we in 2017 ons 30-jarig jubileum!

Lees verder

VCA

'Het VCA-certificaat is een manier om uw bedrijf objectief en gestructureerd te onderwerpen aan kritische punten op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Wanneer u bedrijf aan de gestelde eisen voldoet kan het een VCA-certificaat behalen. Tegenwoordig stellen veel opdrachtgevers een VCA-certificaat als voorwaarde om de werkzaamheden te verrichtten. Wanneer een opdrachtgever namelijk risicovol werk laat uitbesteden aan een aannemer die beschikt over een VCA-certificaat dan mag en kan men hierop vertrouwen dat het verrichte werk zodanig wordt uitgevoerd dat men rekening houdt dat de veiligheid, gezondheid en milieu niet in gevaar komen.'

Wij werken altijd met een oefenavond, samen met een instructeur wordt het boek behandeld. 1 of 2 weken later het examen. Het examen kan worden afgenomen in VOL of BASIS. Mensen die moeite hebben met lezen kunnen ook deelnemen aan een voorlees examen. Met gepaste trotst kunnen we ook zeggen dan 99% slaagt!

Neem contact op met ons op voor meer informatie en de beschikbare datums!

VCA Opleiding