Ervaring

Wist u al dat wij al een kwart eeuw bijdragen aan een veiligere werk- en woonomgeving? Daarom vierden we in 2017 ons 30-jarig jubileum!

Lees verder

Opleidingen

Gelukkig komt u niet dagelijks in contact met gevaren op de werkvloer. Het is wel noodzakelijk dat u adequaat kunt reageren tijdens een calamiteit. Wij adviseren daarom 1 keer per jaar bijscholing.

Hierbij treft u een overzicht aan van onze opleidingen. Indien u vragen heeft of meer informatie wil, neem dan gerust contact met ons op.

BHV

Als opleidingsinstituut voor Bedrijfshulpverlening organiseren wij praktijkgerichte bedrijfsopleidingen conform de richtlijnen van het Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening.

Lees verder

VCA

'Het VCA-certificaat is een manier om uw bedrijf objectief en gestructureerd te onderwerpen aan kritische punten op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Wanneer u bedrijf aan de gestelde eisen voldoet kan het een VCA-certificaat behalen.

Lees verder

Verplichte nascholing voor huidige chauffeurs (CODE 95)

'De Richtlijn bepaalt dat vrachtauto- en buschauffeurs hun vakbekwaamheid (nu: chauffeursdiploma) alleen kunnen behouden als ze nascholing volgen. Buschauffeurs hebben zeven jaar (van september 2008 tot september 2015) de tijd om de eerste 35 uur nascholing te volgen.

Lees verder